ГЛАВА CANON PIXMA TR7550 / TR8550 / TS6150 / TS6151 / TS8150 / TS8151 / TS8152 / TS9150 / TS9155 - Yellow ink tank - CLI-581Y - P№ 2105C001

 Капацитет: 5.6ml

ГЛАВА CANON PIXMA TR7550 / TR8550 / TS6150 / TS6151 / TS8150 / TS8151 / TS8152 / TS9150 / TS9155 - Yellow ink tank - CLI-581Y - P№ 2105C001
Няма наличност
ГЛАВА CANON PIXMA TR7550 / TR8550 / TS6150 / TS6151 / TS8150 / TS8151 / TS8152 / TS9150 / TS9155 - Yellow ink tank - CLI-581Y - P№ 2105C001

 Капацитет: 5.6ml

24,29 лв.
SKU 2105C001
Не е наличен

ГЛАВА CANON PIXMA TR7550 / TR8550 / TS6150 / TS6151 / TS8150 / TS8151 / TS8152 / TS9150 / TS9155 - Yellow ink tank - CLI-581Y - P№ 2105C001

Моля, първо изберете разновидност.
Няма наличност
Не е наличен
Сравнение на продукти