БАРАБАННА КАСЕТА ЗА LEXMARK E260 / E360 / E460 - Drum Unit - P№ E260X22G

Капацитет: 30000 стр.

БАРАБАННА КАСЕТА ЗА LEXMARK E260 / E360 / E460 - Drum Unit - P№ E260X22G
БАРАБАННА КАСЕТА ЗА LEXMARK E260 / E360 / E460 - Drum Unit - P№ E260X22G

Капацитет: 30000 стр.

107,35 лв.
SKU E260X22G
В наличност

БАРАБАННА КАСЕТА ЗА LEXMARK E260 / E360 / E460 - Drum Unit - P№ E260X22G

Моля, първо изберете разновидност.
Няма наличност
В наличност
Сравнение на продукти