БАРАБАННА КАСЕТА ЗА LEXMARK E250 / E350 / E352 / E450 - Drum Unit - P№ E250X22G

Капацитет: 30000 стр.

БАРАБАННА КАСЕТА ЗА LEXMARK E250 / E350 / E352 / E450 - Drum Unit - P№ E250X22G
БАРАБАННА КАСЕТА ЗА LEXMARK E250 / E350 / E352 / E450 - Drum Unit - P№ E250X22G

Капацитет: 30000 стр.

114,73 лв.
SKU E250X22G
В наличност

БАРАБАННА КАСЕТА ЗА LEXMARK E250 / E350 / E352 / E450 - Drum Unit - P№ E250X22G

Моля, първо изберете разновидност.
Няма наличност
В наличност
Сравнение на продукти